mandag den 24. september 2012

Lidt blandede billeder (Vegas 9)

.. Her er så lidt tilfældige billeder fra strip'en..
 Monte Carlo:
 Eiffeltårnet, og jorden rundt på 80 dage (tror jeg..) og vores ven Torben
 Hvad man ikke gør for reklame..


 Elvis'er (den ældre) i mindre konference




 Både Excalibur og frihedsgudinden.. det bedste af flere verdener.. eh...

 Sigfried og Roy

(Tak til Stine og Torben for at lade os bruge disse billeder)
Eiffeltårnet, by night

 Flyvende tallerken-lys på eet af kasinoerne
 Noget af den mere uberørte strip, lige efter vores hotel..
 Ungerne i tvillingeklapvogn (som kan være i vores bil, og som jeg fik brugt til 80 dollars). Jeg har til gengæld været ude for to gange på een uge nu, at folk spørger om det ikke er hårdt at have tvillinger, og sikke dog nogle søde piger.. Øh, der er to år og 4 mdr mellem dem, og den ene er en dreng.. men jo det er hårdt hehe)

 

'Bryllupsnatten' (Vegas 8)

Ja, jeg ved godt at man ikke normalt blogger om sin bryllupsnat. Jeg kan også afsløre at vi var pænt kvæstede og sov...
Men efter selve brylluppet gik vi en tur på Las Vegas' gader (Strip'en kan tilbagelægges på omkring 1½ time - til fods..vi havde jo børnene i tvillingeklapvogn..)

Jeg kunne jo ligeså godt lufte brudekjolen på Las Vegas gader.. Folk havde i forvejen det mærkeligste på  - mange kvinder var meget letpåklædte... uanset alder og krop..

Vi faldt over Jack Sparrow (og han lignede virkelig, talte og gik ligesom ham!) og fik taget nogle billeder..


 Eric fik vristet sig op ad klapvognen, men løb heldigvis hen til moar i stedet for ud i den farlige trafik..
(Tak til Torben og Stine for ovenstående billeder)

Ps ja det er Sigfried og Roy bagved os
Derefter gik vi videre - vi ville se pyramiden om natten - der står en lysstråle op ad den. Vi passerede Excalibur (burde havde heddet Camelot):



Vi gik igennem Bellagio hotel, for at komme til en lille metro, der løber gratis på tværs af strip'en til diverse store hoteller. Bellagio er enormt, og meget fancy.. Jeg fik taget nogle billeder, der ikke er så gode, desværre..



Her er loftet i eet af rummene - glasblomster.. superflot.. og et efterårslandskab, kvaliteten er desværre ikke så god..:

Vi passerede også caesars palace:


Så kom vi til pyramiden:



Ud over lysstrålen var det faktisk en smule skuffende. Men, gæt: Pyramiden ligner en rigtig pyramide, men er et hotel.. så man kan bo i dens 'yderkant'...

Derefter var vi meget trætte - tog toget (5 dollars pr person) hjem, ungerne faldt i søvn, jeg fik de sorteste tæer jeg nogensinde har haft, og vi gik helt kolde.. som på den originale bryllupsnat, hvor jeg var så træt, fordi jeg havde Silke i maven (men det vidste vi ikke..)

..the wonder of you...(Vegas 7)

.. Nå, men Claus og jeg havde jo talt om at blive gen-viet af en Elvis-impersonator.. Nu var vi jo i bil,så jeg kunne faktisk have min gamle brudekjole med. Vores venner ville gerne være vidner.

Vi snakkede med dem i kapellet og fik arrangeret at der kom en Elvis-impersonator (270!! Dollars - men vi blev enige om at det var 'once in a lifetime') lørdag kl 19.00. Først kom vores venner forbi med en flaske champagne, som vi drak af tandkrus.. Her er bryllupsfesten:

Vi var først ude at spise på vores hotel med vennerne og børnene. Så hen for at blive gen-viet 'renewal of vows' som de kalder det her i USA.. Elvis lignede ikke så meget Elvis, men god var han -og kunne både synge og spille guitar. Han fulgte mig op ad kapel-gulvet mens han sang 'The wonder of you' (vi kunne selv vælge sange).

When no-one else can understand me
When everything I do is wrong
You give me hope and consolation
You give me strength to carry on

And you're always there to lend a hand
In everything I do
That's the wonder
The wonder of you

Oppe ved alteret havde han så lavet sine egne wedding vows som gik noget af la Claus: I promise never to leave you in the ghetto - I'll never make you cry .. etc...Og for mig 'I promise never to send your letter..return to sender.. I'll never.. step on your blue suede shoes... I promise to never make you wear blue suede shoes.. etc..

Det var pænt sjovt. Da han så kom til at vi skulle udveklse ringe, gik det op for os (og ham) at det bruger vi jo ikke (vi er ikke så traditionelle). Men vi havde begge vores armbånd på, fra turen i the adventuredrome, så vi blev viet 'by these blue bands'... Tjah. Jeg har ikke gemt dem..

Så dansede vi til Teddy Bear (Elvis foreslog Love Me Tender, men vi ville gerne have noget med rytme, så børnene kunne danse med..) og gik tilbage ned ad kapelgulvet til 'A little less conversation'

A little less conversation, a little more action please
All this aggravation aint satisfactioning me
A little more bite and a little less bark
A little less fight and a little more spark
Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me
Satisfy me baby


(skulle nogen undre sig, mener vi ovenstående humoristisk..)..

Eric drønede rundt i kapellet og var slet ikke til at styre. Under halvdelen af ceremonien hang han ned ad Claus ryg. Sidenhen forsøgte han at flygte, og løb ind i en dør. Så havde vi en skrigende, møffende lille dreng på os.. Han faldt heldigvis til ro, og uden for kapellet fik vi taget nogle billeder af os og Elvis.. Billeder måtte vi ikke tage i kapellet (de forsøgte at sælge os en wedding video til 100 dollars)  men eftersom det hele havde været lidt uroligt med unger (især Eric, som er overalt, allevegne og falder ned fra alt) .. Men en oplevelse, det var det.. Bagefter fik vi et dokument på 'renewal of vows' og vores venner skrev også under. Her er billederne (som I kan se er Eric lidt sur..):



 (tak til Torben og Stine for billeder)
 

Vores søde venner, vidner og bryllupsfotografer.. Torben og Stine..
 

Her er et billede fra vores originale bryllup, for lidt over 5 år siden, i min morfars have (med Silke i maven, men det vidste vi ikke - og min morfar døde et par år efter, Eric er opkaldt efter ham)
(og ja - det er den samme kjole - det var vores venner meget imponerede over, især efter 2 børn.. men jeg lever jo sundt.. og ammer..)

Adventuredrome! (Vegas 6)

Lørdag spiste vi morgenmad på hotellet, og så tog vi ellers børnene i 'The adventuredrome' der som sagt er en stor indendørs forlystelsespark. Vi gav omkring 70 dollars for at vi alle kunne få et armbånd - og børnene er stadig så små at der skal en voksen med på turene, og for små til mange af de vilde ting.

De måtte ride alene i det lille tog:



Fræk Eric på karrusel..

Silke ville ride på de smukke heste:






Silke måtte flyve alene i helikopter. Eric var lidt for lille, og jeg var lige 10 cm for høj til den slags..

I pariserhjulet..

Vi var der i 2 timer om formiddagen, hvor der ikke var mange mennesker  - og nåede lige alle tingene igennem 1 time om eftermiddagen, hvor der var mange mennesker. Vi var i 4D biograf (ud over 3D briller er der indsatser på/under stolene, hvor man får små vandstænk, kold luft på sig, eller tilsvarende, alt efter hvad de viser - derfor 4D) og så Svampebob Firkant og Dora & Diego.. Ungerne morede sig gevaldigt!

 

Sørøverskibet, der gik ned (Vegas 5)

Fredag aften mødtes vi med vores venner til en lille aften-gåtur. Der er nemlig mindre 'shows' ved flere af hotellerne - udendørs og gratis. Det første faldt vi tilfældigt over, foran Mirage, hvor vores venner boede. Det var et lava/ild/fyrværkerishow. Vi stod på den anden side af gaden og kunne mærke varmen meget tydeligt!

(og tak til Stine/Torben for lån af begge billeder)

Derefter gik vi over til hotellet 'Treasure Island'. Der var et sørøvershow. Men det var altså væsentlig mindre børnevenligt end forventet..Det var nogle letpåklædte amazoner, der blev 'boardet' af nogle væmmelige sørøvere - de sang lidt, viste dit og dat, (var dog aldrig nøgne), blev beskudt osv - lidt bare damer, trussel om vold, lidt sang, fyrværkeri og larm. Silke hadede det og ville hjem og Eric skreg som en besat.. Eksplosionen var også ret voldsom.

Billeder:




Børnene var meget trætte derefter, så vi trillede hjem..