tirsdag den 7. januar 2014

Godt nytår..

Nytårsaften tog vi ungerne med i Scripps Aquarium. Så tog vi hjem og fjernede julepynt, tog juletræ ned osv. Under dette fandt jeg to pakker med stjernekastere, der må være kommet med i 2011.. Jeg havde købt en groupon til en nærliggende restaurant - Catch and Sushi. Basalt set, seafood og sushi.. Vi tog tidligt ud at spise - kl 17 - da alle var trætte.. Et andet problem er at spritbilisme er ret udbredt i USA - ISÆR nytårsaften. Vores relocation-agent havde i sin tid frarådet os at tage nogle steder nytårsaften, fordi det er for farligt. Bare os, og med 3 små unger i år, var planen da også stort set ikke at fejre nytåret.. Fyrærkeri er jo også forbudt i San Diego, fordi her er så varmt og tørt - det er simpelthen for farligt.. Så for mig føles det ikke rigtigt som nytår, når der ikke er fyrværkeri alle vegne.. Har heller ikke indtryk af at det fejres helt på samme måde herovre, uden dog at vide det med sikkerhed. Fik at vide af mine veninder i den amerikanske mødregruppe at det ikke kun er i CA at fyrværkeri er forbudt. Mange steder i USA er det bare forbudt, fordi det kan være farligt for børn og unge.. Ikke altid pga vejret. Og så er der nogen der brokker sig over at Danmark er en forbudsstat? Øh.                  

Nå men ungerne delte pomfritter og en california roll, jeg fik blackened mahi mahi og Claus fik englehårsspagetti med rejer. Ungerne spiste også lidt af Claus pasta, og vi spiste lidt at deres sushi.. Maden kom hurtigt hvilket er superdejligt når man har børn!

Sushi, pomfritter og ketchup - yum:-S..

Derefter kørte vi hjem, delte 4 stykker cheesecake, og vi havde købt kirsebær og brombær for at have noget friskt.. ungerne havde lavet noget lyserød lemonade med citroner fra eget citrontræ, som de fik og vi andre drak lidt rødvin.


Stjernekasterne blev brugt udenfor på terrassen  - ungerne skulle lige vænne sig til dem.

Der blev slappet lidt af med noget Phineas and Pherb, og kl 21 kunne vi lægge et par splattede unger og gik selv i seng også..                                                                                                                                       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar