lørdag den 4. januar 2014

Jul i Safariparken 2

Om eftermiddagen den 26 tog vi igen til Safariparken. Vi måtte parkere det længste væk vi nogensinde har parkeret, så vi var bekymrede for menneskemyldret... og der var da også en del.

Silke, kravlet ind i en gigantisk 'æggeskal':-)


Stor pelikan 

Det var en dejlig solrig dag i slutningen af december. Ca 20 grader




 Så gik vi hen for at se på gorillaer - men de var flyttet pga noget omstrukturering i deres habitat, og man kunne derfor ikke se dem. Øv. I stedet tog vi børnene med på legepladsen:
 



 

Derefter gik vi mod toget - det var lidt en satsning, i betragtning af hvor mange mennesker der var, men alle havde stillet sig op for at se Cheetah run - så vi kom med det første tog. Det er første gang - nogen sinde - at jeg ikke har ammet eller holdt en sur dreng tilbage på den tur, så jeg nød den i fulde grad. Det var en meget god turguide der stoppede de rigtige steder og lod os få gode fotos af dyrene..

  Nedenfor er et 10 mdr gammelt babynæsehorn (yderst tv) som nu vejer et ton. ved fødsel vejede han 45 kg. Ved siden af ham ligger moderen.



 Girafføl på vej over mod moderen, som spiser af træet
 Kluddermor?

 Nedenfor: Hvidt næsehorn. Der er kun 10 af dem tilbage i verden (iflg.guiden) og 2 af dem er i San Diego Safaripark.
 Vandingssted - skyggerne er blevet lange..
 Bagefter talte vi om elefanterne, men kl var 4.30 og de lukkede kl 5 - vi fik kort set til løverne, der dasede .Claus og jeg undrer os stadig over hvad den jeep laver hos løverne - er det for at give  parken et 'safari-look'?
 
 Eric insisterede på at se flagermus igen, så jeg tog Silke hen på 'naturlegepladsen'
 Her med afrikansk tromme

Ungerne fik pomfritter igen (ja, forkælede er de;-)) og vi kørte hjem..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar