torsdag den 26. juli 2012

Turen ud

Hmm. Tjah, turen tilbage til Danmark? Vi havde en tur der hed San Diego -New York-Helsinki-København. Man kan få San diego -Heathrow- København men disse biletter var lige 10.000 dyrere end dem vi købte. Eric er lige blevet for et par dage siden 2, så vi nåede lige en tur hjem t/r med ham som 'baby' og sparede således ca 6000. Det er billigere udenfor sommerperioden, men her spillede Claus og familiens ferie også ind...Der går nok 1½ til 2 år før vi tager tilbage til dk. Det er dyrt når man er mange, men det er også en meget, meget lang tur for små børn!!

Børnene tog den første tur pænt. Vi skulle dog vente 5 timer i Helsinki, der gudskelov har en lille lukket legeplads. Her lå vi og sov lidt..


 (øhm, det er så mig og ungerne - på legepladsen i Helsinki lufthavn..)

Det blev så 6 timer med forsinkelse. Da vi kom til Danmark, viste det sig at Finnair havde kvast vores paraplyklapvogn to steder. Claus måtte også vente 20 min i Kastrup for at brokke sig. Helt ærligt. Efter 24 timer med børn i fly og lufthavne.  Suk. Ellers gik alt glat.

Eric fik slemt jetlag og kastede op på 2. dagen. Hans mad-vaner var skudt ud af kurs, og han SLUGTE et morgenmåltid, som kom op igen. Stakkels unge....Vi andre var nogenlunde ok efter et par dage. Den første nat stod Eric op kl 3. Claus tog ham til kl 6, derefter byttede vi, og jeg tog ham til kl 9.. Derefter var det ikke helt så slemt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar