onsdag den 31. oktober 2012

Nokias halloween fest

Nokias halloween fest havde superhelte-tema. Nu går amerikanerne jo meget op i Halloween, så det er relativt nemt at finde nogle gode kostumer. Jeg fik købt til os på Amazon.com - men måtte sende Erics tilbage da der allerede var huller i det. Endte med at måtte købe et spiderman-kostume til ham..

Her er billeder:

Erics dragt er for stor - str 2 år stumpede, så vi måtte op i 3-4 år, som er for stor. Men så kan den sikkert genbruges næste år!

Ja jeg vidste det jo godt da jeg giftede mig med ham... Men nu ved I andre det! Min mand er nemlig supermand-
Med superdatter


Og for een gangs skyld lykkedes det Claus at tage billeder af mig hvor jeg har make-up på, og ikke har et barn hængende eet eller andet sted.. Og jo det blev lidt koldt at have på, så nu har jeg købt et par tights til. Nederdelen blev ved med at blæse op hvilket ikke var så fedt!
Bemærk superheltinde-støvlerne. Ret høje, men faktisk ok at gå i!


 Der var lidt hoppeborge og andet opstillet...

Nokia havde hyret superhelte, man kunne blive fotograferet med - fra højre: Den sorte enke, Thor, Captain America, og een jeg ikke aner hvem er. Og selvfølgeligt i midten, SuperSilke!

Der var også en tunnel der hvor der var uhyggelige væsner, fx en vampyr i en kiste, skeletter osv - for enden fik man en slikpose (men det opdagede vores børn ikke hæhæ) .

Maden var ikke god. Det var typisk amerikansk barbercue, dvs nogle pølser, noget grønt fedtet ind i mayonaise, noget tørt laks, en masse forskellig pasta, og nogle hvide burgerboller med noget sødt kød som fyld (adr). Der var vand, sodavand og øl, og et enormt kagebord. Jeg er ikke til kager, og er heller ikke tilhænger af at ungerne får for meget -så de fik lov til at vælge een småkage hver. Lidt over 6 blev det mørkt og så trillede vi hjem...

2 kommentarer:

  1. Den sidste superhelt er Iron Man - også fra Marvel universet :)

    Hvor ser I fantastiske ud!

    SvarSlet
  2. Tak Maria - jeg burde jo også vide det, jeg var inde med Claus og se the avengers i foråret.. og tak.. det var ret sjovt at klæde sig ud, det savner jeg!

    SvarSlet