torsdag den 1. august 2013

Erics fødselsdag

Dagen inden Erics fødselsdag havde vi gæster. Der blev serveret grillmad med kartofler og salat samt gnavegrønt. Derefter en enorm hjemmelavet lagkage, hvor Eric selv havde bestemt glasuren (ja, det er m&m's og små skumfiduser).. Alle børnene åd 2 store stykker:-S... Til de voksne var der en low-carb cheesecake som også blev god.




Ungerne legede utroligt meget med vand og hoppede lystigt på trampolinen. Til sidst fik pigerne lidt ansigstsmaling på - Eric fik tilbuddet men ved første penselstrøg i ansigtet hylede han 'no'.. han fik en stjerne og en mariehøne på armen, som han fik tværet ud i løbet af 2 minutter... så Claus nåede kun at snuppe et billede af Silke..


 På selve hans fødselsdag stod han op til en masse gaver - det var hverdag, så vi lavede ikke pandekager (og de fik jo ligesom også en enorm mængde kage dagen før) men de fik lidt rosiner mv til morgenmaden og gaverne blev flået op på nul-komma-fem..




 Ved det nye værksted

 Ved sit nye løbehjul (han har i længere tid forsøgt at hugge Silkes så nu fik han sit eget..)



Vi blev enige om at give ham en halv dag i børnehaven så han kunne blive fejret - så vi lavede et frugt-monster (det har jo været over hele facebook de sidste par måneder, så vi måtte jo prøve) og tog med.


 Amerikanerne havde ikke set det før og spurgte 'er det kun frugt?'

Claus udskar en flot frugt-gremlin!!

Vi overvejede at tage dem til Seaworld, da Eric elsker det, men det er jo desværre sommerferie, og derfor er de fleste turiststeder overfyldte. Vi talte om Safariparken (vi er jo medlemmer) hvor der er et lille vandland - men det er jo også en længere tur.. Jeg endte med at tage ungerne i en park og så tog vi hjem. Der var masser af rester fra dagen før og Eric er jo næsten altædende. De fik den rest kage der var tilbage til deling.

Han havde en god dag... og nu er han en stor dreng på 3 år:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar