fredag den 20. april 2012

SeaWorld San Diego

Vi har købt 'Funcards' til Seaworld San Diego (kort, der gælder for resten af året ud, til indgang og de fleste forlystelser) - ok forretning, da de koster det samme som dagsindgang. Vi var der ugen før mine forældre kom, og synes at det var rimelig frygteligt og kommercielt. Børnene elskede det, selvfølgelig...Det skal dog siges at de har en rigtig god legeplads for børn, og også nogle forlystelser for børn på deres alder, f.eks. Abby's Sea Star Spin,  Elmo's Flying Fish , og Oscar's rocking Eel. Den første gang vi var der, regnede det, så Oscar's rocking eel holdt op med at virke. Anden gang vi var der, havde det regnet om formiddagen, så både Oscar's rocking Eel og Elmo's Flying Fish virkede ikke. Lidt ironisk, at tingene i SeaWorld ikke kan tåle...ja, VAND!

Første gang så vi et yderst tacky delfinshow, der både havde papegøjer og delfiner. Silke elskede det, vi fik kun set halvden hver, da vi skiftedes til at holde en lille, møvende og vridende Eric, der ville undslippe... Så ingen billeder.

2. gang, da vi var der med mine forældre, fik vi set 'One Ocean' med Shamu.. Spækhuggeren...




Første gang, vi var der, havde vi ikke mad med selv, og købte... og øv, for en oplevelse..Vi måtte stå længe i kø for fedtet, kedelig og dyr mad. Vi havde købt en pølse til ungerne (det ELSKER de) men de nægtede at røre den. Og, altså,når vores børn kategorisk NÆGTER at spise en pølse, så er den sg* ikke god. Så er den rent ud sagt ringe... Vi klagede, i håb om at få noget bedre, f.eks. en majs.. Meeen - vi fik 2.. pølser til. Som de heller ikke ville spise.

Så hvis I nogensinde kommer til SeaWorld San Diego - spist først, eller tag mad med.. bare et lille tip..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar