søndag den 16. juni 2013

Silkes fødselsdag

På selve dagen fik hun pandekager til morgenmad, med masser af gaver, dug med flag mv. Eric var meget glad for at hjælpe hende med at pakke gaverne op.. Se Sisi! Se - og flår glad Silkes gave op:-S men hun tog det nu pænt..




Derefter tog vi i Seaworld og prøvede en masse ting. Silke er nu blevet stor nok til 'Water rapids' som er nogle enorme bildæk med ryg, hvor man bliver spændt fast - og så går turen hen ad vandhvirvler, vandsprøjt, og under et vandfald. Jeg blev meget våd. Silke synes det var sjovt - ja, jeg dækkede hende jo! Jeg sværger, jeg fik et vandfald ned ad ryggen... Eric var for lille og var sur over ikke at komme med.

Til aftensmad havde hun bestilt pølser, rejer og grøntsager...

Dagen efter holdt vi børnefødselsdag. Vi valgte at holde det i haven - det er ikke særlig normalt i SD - mange mennesker lejer en indendørs legeplads, bruger en svømmehal, bruger fælleslokaler, eller holder det bare i en pavillon i en park med legepladser, hvor man så også ofte lejer underholdning til, fx hoppeborge. Men min graviditetshjerne kunne ikke liiige overskue at slæbe en masse mad ud til en eller anden legeplads...

Der blev lavet lagkage:


 Købt en prinsesse pinata (jeg fyldte den med små rosinpakker og frugtstænger)
 Pyntet med danske flag, og kunst lagt frem - dronningekroner og glimmer..
 Maden - pandekager, grøntsager, frugtspid, pølsehorn, lagkage, og så bestilte vi New York pizza, som har tynd bund og ikke er overhældt med underlødig ost (Chicago pizza - vi kender det vist som Deep pan pizza..)

Der kom 3 små danske veninder, og 4 små piger fra hendes pre-school (vi havde inviteret pigerne fra pre-schoolen da Silke havde en periode hvor hun ikke kunne lide drenge) så med Eric havde vi 9 børn. Her i USA er det dog normalt at forældrene deltager i den alder - så der var 3 amerikanske forældre med, samt min veninde J som hjalp lidt til (hendes tvillinger var jo også med) og bl.a. havde lavet de lækre pølsehorn, og så to der kommer her jævnligt for at lege med Silke, og derfor ikke havde taget forældre med.. Dem kender vi jo, pigerne!

Her er lidt billeder fra festlighederne (tak til J - jeg drønede selv rundt og fik ikke taget billeder da først det hele var i gang..)

Der pustes lys ud

Der skæres lagkage

Der hives i snorene i pinataen (det var en af dem med snoretræk, ikke en af dem man slår på)

Der hoppes
 Der flås gaver op
 Under bevågenhed fra både voksne og børn..


Hun fik en masse fe-ting (hun elsker klokkeblomst) prinsesseting, barbieting, nogle spil etc. Det var gode gaver og hun var glad...

Efter gæsterne var gået, gik der ikke lang tid før fødselsdagsbarnet så sådan her ud:
 ..og hendes lillebror så sådan her ud...

De blev lagt i seng, og vi andre gik også tidligt i seng den dag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar