fredag den 21. juni 2013

Til fødselsdag

Det var min tur til at tage Silke til fødselsdag, og da det var i gåafstand (ja ok, 1 time væk i hede og op ad meget stejl bakke - stedet hedder Hilltop- men bevares, man skal jo holde sig i form..) gik jeg dertil med hende.
Her har Kalees far løftet Silke HØJT op i et træ - hun kan ikke selv komme op eller ned. Bemærk det beklemte udtryk..



Hun nød at lege med de andre - hun løb med drage -men som andre små børn blev hun ved med at løbe hen mod dragen, i stedet for væk fra den, hvilket logisk nok førte til at den faldt ned = meget ulykkelig Silke. Heldigvis var én af fædrene i militæret (og havde skam også uniform på) og pillede den ned. Jeg skulle også lige høre lidt om Afghanistan. Man kan sige meget, men interessant var det da. Silke legede meget med Kalee, som er fra Hawaii.

Silke med dragen:


Der var pizza (første gang jeg har set Silke spise pizza) og der var gulerødder, frugt, tortilla-chips og en enorm kage. Amerikanernes kager er store, smager meget kunstigt og sødt - jeg kan ikke spise dem, de er simpelthen for søde! Men Silke og de andre unger kastede sig over den...

Her er Silke og Kalee der spiser kage:


Det var Charlie der blev 5 - Silke havde selv valgt at give ham et tennisketcher-sæt med bolde. Der var lidt lege på græsplænen. Silke var dog meget ked af at der ikke var pinata, det er noget af det hun elsker mest. Bagefter var der goodie bags - det er et koncept man har her, hvor børnene når de går får en lille pose med dimser/slik. Til Silkes fødselsdag havde vi fyldt lidt fe og prinsesseting i (lille blok, plastfløjte, lille hårbørste, fingerring, tryllestav og den slags, og en lufttæt pose med økologiske æbler i skiver (sådan nogle små snack-poser)). -Flere forældre sagde tak fordi der ikke havde været slik..

Til Charlies fødselsdag var godteposerne med lidt småting, en lille lygte, små figurer, en mardi-gras halskæde, osv. Heller intet slik (jeg skrev til forældrene og takkede for dette).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar