søndag den 8. december 2013

Gæster--

I slutningen af oktober fik vi gæster. 2 sæt, faktisk, delvist overlappende. Vi har jo pladsen til det - ungernes madrasser blev smækket ind til os (vi har et stort 'master bedroom') og deres værelse brugt som gæsteværelse. Det har vi gjort før, og det gik heldigvis godt igen. Gæsterne var noget af Claus' store familie - dem med små børn valgte at leje et hus inde ved stranden, svigermor boede her - og en af vores veninder og hendes forældre boede her også noget af tiden (de var også lige et smut i Las Vegas (som vi helt klart anbefaler hvis man er her i nærheden!!) og i LA. Det gik ud over al forventning - børnene tog SÅ godt imod alle de nye mennesker (familien havde de jo ikke set siden vi var hjemme i sommeren 2012) og alle var generelt meget hjælpsomme.

Eric, Lucia og jeg tog med det ene sæt gæster i safariparken een af dagene... Eric lånte deres kikkert under stor begejstring. I det hele taget blev han helt forelsket i vores veninde Signe;-)


Bemærk hvordan Eric har taget Signe i hånden;-).

Signes forældre fik tage et rigtig godt billede af børnene (tak Birgit og Stig)

Flere af dagene besøgte vi den del af Claus familie der havde lejet et lille hus nede ved stranden, hvor ungerne soppede lidt. De var også i Seaworld en enkelt gang - Silke var desværre syg den dag, men Eric, Claus og de andre morede sig!
Her har Eric kærligt taget sin lille kusine i hånden. De er begge 3 år.


Her er Lucia og farmor. Kan I se hvor de ligner hinanden?



I starten af november rejste alle gæsterne, og det tog os et par dage at vænne os til at vi 'kun' var 5 igen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar