søndag den 8. december 2013

Halloween 2013

Til selve Halloween var Eric spiderman, og Silke grøn fe.. 

Og her er nogle af os voksne der gik med - børnenes farmor som djævel, Claus og jeg som superman(d)/woman, Lucia som puppe (på Claus) og Signe med lysende sløjfe, som hun fik mange komplimenter for..(Tak til Stig og Birgit for nedenstående billede)

Alle 4 unger der trick-og treater (ja, vi havde to feer og to spidermen..)

Plastfod, der ser ret livagtig ud som foto..

Kirkegård..
Spindelvæv overalt
Kæmpe spind

Mit kamera løb tør for strøm - de følgende billeder er taget af Signe (tak, Signe)

I stedet for slik havde nogen fået den geniale ide at ligge små selvlysende plasticinsekter ud i græsset..
 Græskar med lys
 Heks med gryde, der uddeler slik..


 

 Kreativ brug af plast-mælkedunke..


Silke og farmor (Tak til Stig og Birgit for dette billede)

 Vores gæster var meget glade for at opleve en amerikansk Halloween - det er jo noget helt specielt - og ungerne fik indsamlet enorme mængder slik. Vi troede kun at de ville holde en times tid, men jeg mener det faktisk trick og treatede i 2 timer eller mere! De var også godt trætte bagefter. Størstedelen af slikket står stadig i skabet, og de for lov til at vælge en smule hver lørdag. Jo, vi har indført lørdagsslik - så kan jeg nemlig sige når de får smidt slik og småkager i nakken resten af ugen 'er det lørdag i dag?'. Hæ. Godt tip fra veninde.

I år virkede vores udendørs lys, så der kom også folk og hentede slik hos os - jeg havde stillet noget frem, for vi var jo ude for at trick og treate (man kan trick og treate hos dem der tænder lyset ved hoveddøren - dem hvor det er slukket deltager ikke. Uskreven regel)..Mange der gav slik havde også klædt sig ud og pyntet flot - de gør noget ud af det, må man sige! Dejligt!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar