mandag den 24. september 2012

'Bryllupsnatten' (Vegas 8)

Ja, jeg ved godt at man ikke normalt blogger om sin bryllupsnat. Jeg kan også afsløre at vi var pænt kvæstede og sov...
Men efter selve brylluppet gik vi en tur på Las Vegas' gader (Strip'en kan tilbagelægges på omkring 1½ time - til fods..vi havde jo børnene i tvillingeklapvogn..)

Jeg kunne jo ligeså godt lufte brudekjolen på Las Vegas gader.. Folk havde i forvejen det mærkeligste på  - mange kvinder var meget letpåklædte... uanset alder og krop..

Vi faldt over Jack Sparrow (og han lignede virkelig, talte og gik ligesom ham!) og fik taget nogle billeder..


 Eric fik vristet sig op ad klapvognen, men løb heldigvis hen til moar i stedet for ud i den farlige trafik..
(Tak til Torben og Stine for ovenstående billeder)

Ps ja det er Sigfried og Roy bagved os
Derefter gik vi videre - vi ville se pyramiden om natten - der står en lysstråle op ad den. Vi passerede Excalibur (burde havde heddet Camelot):



Vi gik igennem Bellagio hotel, for at komme til en lille metro, der løber gratis på tværs af strip'en til diverse store hoteller. Bellagio er enormt, og meget fancy.. Jeg fik taget nogle billeder, der ikke er så gode, desværre..



Her er loftet i eet af rummene - glasblomster.. superflot.. og et efterårslandskab, kvaliteten er desværre ikke så god..:

Vi passerede også caesars palace:


Så kom vi til pyramiden:



Ud over lysstrålen var det faktisk en smule skuffende. Men, gæt: Pyramiden ligner en rigtig pyramide, men er et hotel.. så man kan bo i dens 'yderkant'...

Derefter var vi meget trætte - tog toget (5 dollars pr person) hjem, ungerne faldt i søvn, jeg fik de sorteste tæer jeg nogensinde har haft, og vi gik helt kolde.. som på den originale bryllupsnat, hvor jeg var så træt, fordi jeg havde Silke i maven (men det vidste vi ikke..)

1 kommentar:

  1. Og her troede man lige du havde giftet dig meget über lækker Jack Sparrow klon... :P
    Igen flotte billeder - det må have været noget af en tur

    SvarSlet