torsdag den 4. juli 2013

Til fribrydning

Claus havde snakket en del om at se 'Lucha Libre', når vi nu er i Californien. Lucha Libre er mexicansk fribryding - det er ikke som rigtig brydning eller boksning, altså ikke synderligt voldeligt, snarere skuespil.

Der er 'skurke' og 'helte' som folk kan heppe på, eller buhe ad. 'Performerne' er klædt ud. Vi har jævnligt ledt efter Lucha Libre, men de kommer her ikke så ofte, og vi kører altså ikke til LA for det (trafikken SD-LA er gyselig, hvis jeg ikke har skrevet det - man kan komme til at sidde i kø længe..)..Så fandt jeg en deal på LivingSocial (ligesom Groupon) hvor man kunne komme ind for næsten ingen penge, og det var kun 45 min fra os.. Det var fribrydning, dog ikke mexicansk - men de reklamerede specifikt med at det var ligesom lucha libre. Det startede kl 19, så vi regnede med at vi i det mindste kunne se 1-2 timer inden vi skulle hjem med trætte unger.

Vi dukker op - i god tid, får gode pladser, og bestikker ungerne med en pose klam orange slags chips hver.
 
Så gik det i gang - skurke og helte, performere klædt ud som alt muligt.. Man kan godt se at det er 'stunts' og ikke rigtig slåskamp.. Ungerne holdt knap 2 timer, og så måtte vi trille hjem - her er lidt billeder..
 



Der var fuldt hus, så populært er det - bemærk de ømme lyserøde bukser, og manden i øm lyserød nederdel. Det var ok underholdende, men jeg kan godt undvære at se det igen;-) De havde navne som 'duke', the dynamos, etc...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar