onsdag den 29. februar 2012

..alt er større i USA...

 Silke der holder et 'lille' æg (fra en struds)

Vi havde købt et strudseæg for at overraske børnenes onkel Torben, som kom forbi os nogle dage i forbindelse med en konference i SD. Flot ser det ud, men da Claus havde et mas med at få det åbnet, og jeg så hvor tyk hinden var, begyndte kvalmen at melde sig. Vi stegte det (skulle efter sigende tage 45 minutter at blødkoge et):


Ægget blev stegt, og blommen så normal ud, men hvor en æggehvide -ved almindelige hønseæg- bliver hvid ved stegning, blev denne her en mystisk gennemsigtig farve, og så lidt gelantine-agtig ud. Jeg spiste lidt af blommen, men fik simpelthen kvalme af hviden.. Der blev spist meget lidt af det æg...De er relativt dyre (20-30 dollars) så de bliver nok ikke købt igen... Ydrk. Man kan sikkert også købe dem på strudsefarme i Danmark, hvis nogen har lyst til at prøve.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar