torsdag den 9. februar 2012

Om børnenes 'preschool', del 1

...lad mig starte med at sige... havde det været Danmark, havde Arbejdstilsynet eller sundhedsmyndighederne lukket den.

I det rum, hvor børnene sidder og spiser, bliver de også skiftet. Der står et puslebord midt ude på gulvet i forlængelse af væggen. Ca 2-3 m fra de små borde og stole hvor børnene spiser.

Jeg synes det er uhygieinisk - svarer lidt til at spise på toilettet... Og ingen tvivl om at sundhedsmyndighederne havde lukket stedet hvis det havde været i Danmark.

Børnene sover til middag på små madrasser på gulvet, og skal have deres egne lagner/tæpper/bamser til dette. Som forælder skal man medbringe div. cremer (f.eks. solcreme), bleer og wipes til de små. Selv de store børn, hvor Silke hører til, skal sove til middag. Det er ikke roligt, da nogle børn ikke vil ligge og sove, og godt kan skrige så de andre bliver holdt vågne. Det er svært for Eric, men da jeg bad dem om at tage hans sko af når han skulle sove, gik det bedre.

Børnene beholder skoene på, både inde og ude. Sådan er det åbenbart bare her... Silke tager dog selv sine af og på, og det siger de ikke noget til.

I den institution vi har valgt skal de selv have madpakke med (vi kan dog 'tilkøbe' mad til silke for 3,5 dollars pr dag, men det er meget amerikansk mad - maceroni & cheese, pizza, osv, så vi vil hellere selv give dem nogle lidt sundere ting med) mens Eric er for lille til den slags. De har ikke køleskabe. Alle forældrene medbringer en lille madpakke, med sådan en kuldedims, og termotaske. Så vi har været nødt til at købe sådan nogle her:




Og så ligger de i en stor kurv, med barnets navn på..Hvad er der nu galt med køleskabe, spørger jeg bare??

Der er mere at fortælle, så der kommer nok nogle indlæg til..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar