torsdag den 9. februar 2012

Om blufærdige amerikanere

Jeg er - i min undersøgelse af blog-verset- nu da jeg hører til der- faldet over denne blog.

Skaberen er en amerikansk kvinde, der er dansk gift- så blandingen af amerikansk/dansk kultur og ting, der alligevel er meget forskellige, trods mange ligheder, kan jeg nikke genkendende til. Dog fra den danske side.

Se dette indlæg om skandinavisk børneporno.

Jeg sad bare og tænkte nåeh ja, de er i svømmehallen, og hvad så? Silke har bogen, jeg har læst den højt for hende mange gange.. Jeg forstår slet ikke al det hysteri omkring kroppen, sex og nøgenhed...Men det var meget morsomt at se det fra 'den anden side'. Jeg har aldrig skænket det en tanke. Hmm. Skal vi nu til at passe på hvilken kunst vi har hængene på væggene, af hensyn til vores børns sarte sind...? Naeh... I think not...

Jeg synes da at det er meget værre, det der foregår i ungernes vuggestue....(de bliver skiftet i samme rum som de spiser, og skifter stue een gang om året - dét er børnemishandling...)

2 kommentarer:

  1. Amerikanere er meget blufærdige. Da jeg gik i High School i USA var der mange, af begge køn, der ikke gik i bad men nøjes med en deo "vask" efter sportstimen (som foregik i 30 graders sol og for fuld udblæsning). Det var ganske enkelt ikke normalt at vise sig nøgen foran klassekammerater efter sport så hellere lugte resten af dagen...så jo det er ret udbredt det med blufærdighed i USA :-)

    SvarSlet
  2. Haha - hvad gør de så i svømmehallen? Vasker sig med tøjet/badetøjet på:0?

    SvarSlet