torsdag den 14. november 2013

Color run

Vi havde meldt os til et color run 12 oktober, siden ungerne elskede det så meget sidst. Da det er farve-støv, ville vi helst ikke have baby Lucia med - så vi aftalte med min veninde J at hun skulle passe Lucia. Vi tilbød til gengæld at tage hendes tvillinger med til løbet - børn under 6 var nemlig gratis.. Så beholdt hun Lucia og sin søn L som er for lille til at løbe med. Vi havde een stroller med to pladser til 4 børn, så de skulle skiftes til at sidde. Da Claus hentede t-shirts osv fik han overtalt dem til at give ham et par ekstra farvepakker så hvert barn kunne få.

Vi mødtes ved Ikea (som er lige ved Qualcomm Stadium, hvor de fleste color runs etc foregår) og J fik udmalket mælk og pusletaske, samt Lucia i selen..

Her er billeder :

Børnene, før løbet - M, Silke, C og Eric.. pæne og hvide!
 Claus nye telefon kan tage billeder af folk så man næsten kan 'se' bevægelsen
 M og C før løbet.. de har haft hver deres farvepakke..
Eric før løbet




 Silke før løbet


Det tog faktisk kun ca lidt over en time, med at gå frem og tilbage mellem Ikea og stadion, løbet (vi skiftede, så børnene byttede plads ved hver 'farvestation') og til sidst gå, med trætte unger.. De nød det. Silke og Eric var pink i hovedbunden i dagevis..Lucia sov hele tiden så alt gik fint! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar